دستور پخت و طرز تهیه جوجه بروستد مثل بیرون:

اموزش اشپزی و طرز تهیه جوجه بروستد با روش آسان:
این دلبر جان عزیز دل همه قزوینیاست جوری که خودم هرروزم بخورم باز دلم میخواد .بروستد با مرغ سوخاری وکنتاکی کاملا متفاوته ،نحوه سروش هم دوتیکه یا چهار تیکه مرغ هست کنار سیب زمینی سرخ شده و نون باگت کوچیک … .
وقتی رسپی اصلی رو از کسی که خودش قبلا جوجه بروستد داشته گرفتم.دیگه نگم چقدر ذوق کردم که خدایااا شکر دیگه وقتی برگردم اروپا هم میتونم هروقت هوس کردم خودم پاشم درستش کنم..
اینم بگم که تاحالا هیچ جا رسپی جوجه بروستد ندیدم و ازاونجایی که تنها خور نیستم دلم نیومد فقط واسه خودم نگه ش دارم
سایز مرغ خیلی تو بروستد مهمه و برای اینکه مغز پخت شه نباید وزنش بیشتر از یک کیلو و دویست باشه(اصل بروستد با جوجه درست میشه) ولی من خودم چند جا رفتم و جوجه گیرنیاوردم. حالا مرغ تون رو چهار قسمت کنید و بعد داخل ظرف آب، نمک به مدت سه ساعت بذارید بمونه ( نمکتون رو درحدی بریزید که برای دم کردن برنج تو آبش میریزید، شور نکنید یه وقت که نمیشه خورد)
مرغ هاتون حتما باید با پوست باشه، بعد از این مدت یه ظرف آرد سفید آماده کنید و فقط یه بار مرغ رو بزنید داخل آرد و بیرون بیارید جوری که همه قسمتهاش آردی بشه ولی مراقب باشید که گلوله نمونه روی مرغ و حالا داخل روغن شناور که داغ داغ شده به مدت بیست دقیقه سرخ کنید( بهتره داخل سرخ کن سرخ بشه)برای داشتن یه سیب زمینی رستورانی هم همیشه اول داخل آبجوش سیب زمینی رو به مدت دو دقیقه بپزید و بعد دربیارید بلافاصله بریزید داخل ظرف پر از یخ که بهش شوک وارد شه و بعد ازاین مرحله تو روغن شناور سرخش کنید و بهش نمک و فلفل و درصورت تمایل پودر موسیر بزنید…
.