• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سالاد لایه ای خوشمزه و خونگی با روش آسان + نکات کلیدی

    طرز تهیه سالاد لایه

    آموزش و طرز تهیه سالاد لایه ای خوشمزه و ساده :

    مواد لازم:

    • 1- کاهو، 6 پیمانه خرد شده
    • 2- هویچ رنده شده، 300 گرم (نیمه شده)
    • 3- پیاز قرمز ریز خرد شده ، 1عدد
    • 4- نخود فرنگی پخته، 450 گرم
    • 5- خیار متوسط، 1 عدد (پوست کنده و ریز خرد شده)، 280 گرم
    • 6- پنیر چدار رنده شده، 1 و ½ پیمانه
    • 7- بیکن 230 گرم (پخته و کریسپی شده)

    سس سالاد :

    • 1- سس مایونز، یک پیمانه
    • 2- شیر، ¼ پیمانه
    • 3- جعفری خرد شده، ¼ پیمانه
    • 4- پیازچه تازه خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
    • 5- شوید خشک، 1 و ½ قاشق چایخوری
    • 6- فلفل، ¼ قاشق چایخوری
    • 7- نمک، ۱/۸ قاشق چایخوری

    طرز تهیه سالاد لایه ای :

    برای تهیه سس: در یک کاسه کوچک، سس مایونز، شیر، جعفری خرد شده، پیازچه، شوید خشک، را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و کنار بگذارید.
    برای آماده کردن سالاد در یک کاسه سرو شیشه ای به ترتیب کاهو، هویچ، خیار، پیاز و نخود فرنگی را به طور مرتب بچینید.
    سس سالاد را یک مرتبه روی سالاد بریزید و روی آن پنیر چدار رنده شده و بیکن ها را بچینید.
    روی سالاد را بپوشانید و به مدت چند ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید، سپس از یخچال خارج کرده و سرو کنید.

    طرز تهیه سالاد لایه ای

    About The Author