دستور پخت مرغ خامه ای مجلسی:
غذایی ایتالیایی است که به راحتی با سینه مرغ و قارچ آماده می شود.
می توانید با نان باگت، به صورت ساندویچ، آن را سرو کنید. یا با برنج، سبزیجات و بهتر از همه این ها، با سیبزمینی تنوری سرو کنید.
مواد لازم:
- سینه مرغ: 600 گرم
- قارچ: 400 گرم
- کره: 100 گرم
- آرد : 20 گرم
- آب مرغ : 2 پیمانه
- خامه:1 پیمانه
- سیر: 4 حبه
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان کافی
طرز تهیه مرغ خامه ای با روش اسان:
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس آن را خرد کرده و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود.
در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون و کمی کره سرخ کنید تا سبک شود، سیر را هم ریز خرد کرده و بیافزایید.
زمانی که عطر سیر بلند شد تکه های مرغ را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، در ادامه قارچ ها را خرد کرده و داخل تابه بریزید تا سرخ شده و آب آن تبخیر شود.
در این میان باقی مانده کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود، سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.
در این مرحله دو پیمانه آب مرغ را افزوده و اجازه دهید مواد سس بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد آن را روی مخلوط مرغ بریزید .مهام: من شیر هم اضافه کردم. کمی سیب زمینی هم اضافه کردم که بسیار خوشمزه شد
در آخرین مرحله خامه را افزوده و مواد را بخوبی مخلوط کرده و اجازه دهید با شعله ملایم چند جوش بخورد تا خوراک جا بیافتد.
از روی حرارت بردارید، سپس در ظرف مورد نظر بکشید .