طرز تهیه سوپ پیازچه – آموزش آشپزی و رسپی سوپ خونگی با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی و طرز تهیه سوپ پیازچه خوشمزه:

طرز تهیه سوپ پیازچه

اموزش درست کردن و طرز تهیه سوپ پیازچه با روش آسان:

مواد اولیه برای 4 نفر:

  • آب مرغ 1لیوان
  • پیازچه 200 گرم
  • قارچ 150گرم
  • هویج 2عدد
  • جو (پرك) 1ونیم پیمانه
  • شیر 1لیوان
  • خامه 3 قاشق سوپخوری
  • آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

سوپ پیازچه بسیار خوشمزه و راحت است .مواد این سوپ بسیار در دسترس هستند و در تمام فصول یافت میشوند.
طرز تهیه:
ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

نكات:
1)در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
2)اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image