رسپی و طرز تهیه کیک لاتیه خوشمزه:
یک نوع دسره که با بسکویت کافی جوی درست میشه
میتونین با پتی بورم درست کنین اگه کافی جوی نداشتین
- خامه صبحانه یک عدد
- دریم ویب یک عدد
- پودر کرم کارامل یک پاکت
- بسکویت کافی جوی شش عدد
- نسکافه قلمی دو عدد
- پنیر مثلثی ۴عدد یا صدگرم پنیرخامه ای
- شیرعسلی یک چهارم لیوان
- شیر یک چهارم لیوان
- شیر ولرم برای بسکویت نصف لیوان
طرز تهیه کیک لاتیه با روش آسان:
خامه و دریم ویب و کارامل و پنیر و شیر عسلی و یک چهارم لیوان شیر و یک عدد نسکافه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه
نصف لیوان شیر ولرم رو با یک عدد نسکافه مخلوط میکنیم بسکویتا رو دونه دونه توی شیر نسکافه میزنیم و داخل ظرف میچینیم و لابلاش لایه لایه مواد خامه و پنیرمون رو میریزیم تا آخر.
بعد روشو سلفون میکشیم یه چند ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره.
برای تزیین میتونین چند تا بسکویتارو پودر کنین بپاشین روی دسر.