طرز تهیه کاپ مرغ – آموزش آشپزی و دستور پخت غذا با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه کاپ مرغ خوشمزه و آسون خونگی:

طرز تهیه کاپ مرغ

اموزش اشپزی و طرز تهیه کاپ مرغ با روش آسان:

یه چیزی بین پیراشکی و ساندویچ توپره که طعمش بینظیره.

برای خمیر:

  • یک لیوان آرد
  • یک ق غ مایه خمیر
  • یک لیوان آب ولرم
  • یک ق غ شکر
  • یک ق چ نمک
  • دو ق غ ماست

رو با هم مخلوط میکنیم
پنج الی هفت دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه
بعد بهش تا حدی آرد سفید اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد
در آخر یک چهارم پیمانه روغن میریزیم و خمیر رو ورز میدیم
برای مرغ سینه مرغ رو نگینی خرد میکنیم با

  • مایونز
  • سویاسس
  • یکعددپیازریز خرد شده
  • پودرسیر
  • پاپریکا
  • فلفل سیاه و کمی نمک

مخلوط میکنیم یه ساعت میزاریم مواد بخوردش بره
بعد مرغاروبا مواد سسش میریزیم داخل ماهیتابه با شعله متوسط تا بپزه و نرم بشه.

از خمیر گلوله های اندازه گردو بزرگتر برمیداریم وسطش مرغ میزاریم دوباره گرد میکنیم
توپکارو میزاریم تو قالب کاپ کیک ، ربع ساعت صبر میکنیم تا یکم پف کنه
بعد با زرده تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه یا تخم خرفه رومال میکنیم میزاریم تو فر که از قبل گرم کردیم تا وقتی بپزه و زیرش طلایی بشه شعله بالا رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image