دستور پخت سرویسی گوشت خونگی:
مواد لازم:
- گوشت گوساله. نیم کیلو
- گوجه چهار عدد بزرگ
- پیاز دو عدد
- فلفل سیاه
- نمک
طرز تهیه سرویسی گوشت با روش آسان:
گوشتمون و که بهتره یکم چربی هم داشته باشه بصورت قیمه ای منتها یکم ریزتر تکه میکنیم.
با پیاز رنده و نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم شب تا صبح تو یخچال میزاریم بمونه تا آب پیاز و نمک بخورد گوشتا بره و مزه دار بشه.
کف ماهیتابه کم روغن میریزیم. گوشتا رو بهمراه پیازش میریزیم کف ماهیتابه با شعله بلند میزاریم تا آب گوشت کشیده بشه و یکم برشته بشه. بعد نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیم درب تابه رو میبندیم شعله رو کم میکنیم تا گوشتا بپزه و نرم بشه .
اگه آب گوشت زودتر از این که نرم بشه خشک شد بدونین که حرارت زیاد بوده. یکم دیگه آب اضافه کنین و شعله رو مثل زمانی که برنج رو رو دم میزاریم کم کنین.
گوجه هارو پوست میگیریم و ریز خرد میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم. دوباره شعله رو زیاد میکنیم تا گوجه ها آب نندازن و پخته بشن این کار تقریبا یه ربع زمان میبره تا سرویسیمون آماده بشه.
پ.ن. سرویسی رو حتما تندش کنین بیشتر میچسبه