دستور پخت و طرز تهیه فطیر مرغ خونگی:
طرز تهیه فطیر مرغ با روش آسان:
یک نوع نون مغزداره که مواد توشو برحسب سلیقتون میتونین تغییر بدین.
من از مرغ آبپز و ریش ریش استفاده کردم شما میتونین به جای مرغ آبپز، مرغ مرینیت شده و تفت داده، یا گوشت و یا قارچ بریزین.
برای خمیرش هم از خمیر همه کاره استفاده کردم .
خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم.
یک لایه ازخمیر رو با وررنه پهن میکنیم ضخامت خمیر نباید زیاد باشه .
روش سس کاتچاپ میکشیم.
مواد مرغ و یا گوشتمون رو که از قبل پختیم و آماده کردیم میریزیم.
روی مواد پنیر پیتزا و پنیر گودا یا ورقه ای میریزیم پنیر گودا حتما بریزین چون توی طعمش خیلی تاثیر داره.
لایه دیگه خمیر رو پهن میکنیم و روی لایه قبلی رو میپوشونیم دور تا دورشو با دست میپیچیم تا باز نشه .
برای رومال فطیر مرغ ؛
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک ق غ روغن
- یک ق مرباخوری ماست
- کمی رنگ زعفرانی
مخلوط میکنیم روی نون میکشیم
برای تزیین روش کنجد و سیاه دونه میپاشیم .
فر رو از قبل گرم میکنیم و فطیرمونو میزاریم داخل فر تابپزه.
ده دقیقه آخر شعله بالا رو روشن میکنیم تا طلایی قهوه ای بشه.