• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر کاسترد و ژله : طرز تهیه دسر با روش آسان و حرفه ای

    دسر کاسترد و ژله

    رسپی دسر کاسترد و ژله:

    برای این دسر اول باید کرم کاسترد رو آماده کنیم

    • شیر چهار لیوان
    • پودر کاسترد چهار قاشق غ
    • شکر شش ق غ (سلیقه ایه میتونین کم یا زیادش کنین)
    • گلاب نصف لیوان
    • وانیل نصف ق چ
    • خامه صبحانه یک پاکت
    • بیسکویت پتی بور وانیلی دو پاکت بزرگ
    • ژله هر طعمی دوست دارین یک پاکت (من توت موزشو ریختم) برای روی دسر

    اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر کاسترد و ژله با روش آسان و حرفه ای :

    شیر و کاسترد و شکر رو داخل قابلمه میریزیم روی گاز میزاریم مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم.
    وقتی غلیظ شد خامه رو اضافه میکنیم از رو گاز برمی‌داریم.
    کف ظرف یک لایه بیسکویت میچینیم کرم کاسترد رو داغ داغی یک لایه روی بیسکویت میریزیم دوباره یک لایه بیسکویت میچینیم همینطور لایه لایه ادامه میدیم تا آخر.


    کرم باید داغ باشه تا بیسکویت نرم بشه پس سرعت عمل داشته باشین.
    دسر رو داخل یخچال میزاریم تا ببنده.
    ژله رو در یک لیوان آب جوش حل میکنیم یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم.


    برای تزئین چنتا بیسکویت روی دسر میچینیم چند قاشق ژله رو روی بیسکویت میریزیم داخل یخچال میزاریم تا ببنده این کار باعث میشه تا بیسکویت روی ژله قرار نگیره اگه تمام ژله رو همون اول کار بریزیم بسکویتا روی دسر میان و دسرمون شکل بدی میگیره.
    بعد که مطمئن شدیم بیسکویتا به دسر چسبیده مابقی ژله رو میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ژله ببنده.

    دسر کاسترد و ژله

    About The Author