دستور پخت کیک پرتقالی خونگی:
هرچی از عطرش و از طعمش بگم کم گفتم
مخصوصا اون کرم پرتقالی که روش میریزیم.
اگه تو یخچالتون پرتقال دارین برین و دست به کار شین.
برای کیک:
- از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنین.
- تخم مرغ چهار عدد
- شکر یک لیوان
- روغن نصف لیوان
- آب پرتقال طبیعی نصف لیوان
- رنده پوست پرتقال یک ق غ
- ماست دو ق غ
- آردسفید یک لیوان+سه چهارم لیوان
- بکینگ پودر دو ق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر ژله پرتقال نصف بسته(قابل حذفه من برای خوشرنگیش ریختم)
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک پرتقالی با روش آسان و حرفه ای:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو به مدت پنج دقیقه با همزن میزنیم.
رنده پوست پرتقال و روغن رو اضافه میکنیم به مدت یک دقیقه هم میزنیم.
آب پرتقال و ماست رو میریزیم دوباره هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم به همراه پودر ژله به مایعمون اضافه میکنیم.
کف قالب رو چرب میکنیم مایع کیک رو میریزیم و داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم تا بپزه.
برای سس:
آب پرتقال طبیعی یک لیوان
رنده پوست پرتقال یک ق چ
پودر نشاسته یک ق غذاخوری سرپر
شکر بستگی به سلیقه که چقدر شیرین دوست دارین
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه بعد که یکم از داغی افتاد روی کیک میریزیم.
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.