۰
سبد خرید
    هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

طرز تهیه پودینی ماهی : دستور پخت غذای آسان و خوشمزه

طرز تهیه پودینی ماهی

دستور پخت حرفه ای و طرز تهیه پودینی ماهی:

امروز براتون دستور یه غذای خوشمزه دریایی آوردم .
این جا توی هر رستوران غذاهای دریایی برین تو منوشون پودینی هست.
اصل این غذا با کوسه ماهیه ولی با ماهیای دیگه هم میشه درستش کرد.

مواد لازم:

  • پیاز بزرگ یک عدد
  • سیر دوحبه
  • سبزی گشنیز خردشده یک کاسه کوچک (اگه فریز داشته باشین هم خوبه)
  • مغز لیمو عمانی یکعدد
  • رب یک ق مرباخوری
  • نمک. زردچوبه. فلفل قرمز. ادویه مخلوط.
  • ماهی (از هر ماهی ای میتونین استفاده کنین)

اموزش اشپزی و طرز تهیه پودینی ماهی با روش آسان:

ماهی رو تمیز بشورین با مقداری آب،نمک، زردچوبه و فلفل قرمز بپزین مواظب باشین ماهی له نشه در حدی بپزین که گوشتش رو بتونین از استخون جدا کنین دقت کنین تیغای ماهی رو کامل جدا کنین.
داخل قابلمه روغن میریزیم پیاز رو تفت میدیم .


زردچوبه میزنیم‌.
پیاز که طلایی شد سیر خرد شده اضافه میکنیم.
ادویه و فلفل قرمز میزنیم.
گشنیزخردشده میریزیم گشنیز که تفت خورد ،مغز لیمو عمانی میریزیم(میتونین از پودرش هم استفاده کنین).
من دوست دارم پودینی ای که درست میکنم رنگش کمی به نارنجی بزنه به خاطر همین یک قاشق مرباخوری رب میزنم شما اگه دوست ندارین نزنین سلیقه ایه.


رب که تفت خورد ماهی رو که از قبل استخون و‌تیغاشو گرفتیم اضافه میکنیم با پیاز و سبزی مخلوط میکنیم.
نمکشو چک میکنیم.
در آخر با قاشق یا کفگیر ماهی رو له میکنیم.
ده دقیقه دم میزاریم تمام، پودینی ما آمادست.
با برنج ساده،زعفرانی،شویدپلو و یا نان میتونین سرو کنین .
کنارش حتما لیمو بزارین با ترشی کلم و سالاد شیرازی هم خیلی میچسبه.

طرز تهیه پودینی ماهی

About The Author