دستور پخت و طرز تهیه کروسان خونگی خوشمزه مثل بیرون :
اموزش درست کردن و طرز تهیه کروسان خونگی با روش آسان و حرفه ای :
مواد لازم:
- خمیر مایه ۱ ق غ
- شکر۱ ق غ
- اب ولرم نصف لیوان
- اب معمولی نصف لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- سفیده ی تخم مرغ ۱ عدد
- ارد ۴ یا ۵ لیوان تا جایی که خویر به دست نچسبه
- نمک ۱/۴ ق چ
- زرده ی تخم مرف برای رومال
طرز تهیه :
خمیر مایه و شکر و آب ولرم رو مخلوط کنید و درش و بزارید تا به عمل بیاد،
سفیده ی تخم مرغ و اب و روغن را مخلوط میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا مواد یکدست بشه و بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم
و در اخر نمک وارد رو که الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا یکدست بشه،
خمیر اماده رو داخل کاسه ای که چربش کردیم میریزیم و با سلفون میپوشونیم و اجازه میدیم دو ساعت استراحت کنه،
بعد از دو ساعت که استراحت کرد خمیر و دوباره ورز میدیم
روی صفحه کارو ارد پاشی میکنیم و خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و با چاقو به صورت مثلثی برش میدیم و از پایین رول میکنیم به سمت بالا و درنهایت روی کارو زرده رومال میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه اجازه ی پخت میدیم،
و تمااام