• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کروسان خونگی + نکات کلیدی

    طرز تهیه کروسان خونگی

    دستور پخت و طرز تهیه کروسان خونگی خوشمزه مثل بیرون :

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کروسان خونگی با روش آسان و حرفه ای :

    مواد لازم:

    • خمیر مایه ۱ ق غ
    • شکر۱ ق غ
    • اب ولرم نصف لیوان
    • اب معمولی نصف لیوان
    • روغن مایع نصف لیوان
    • سفیده ی تخم مرغ ۱ عدد
    • ارد ۴ یا ۵ لیوان تا جایی که خویر به دست نچسبه
    • نمک ۱/۴ ق چ
    • زرده ی تخم مرف برای رومال

    طرز تهیه :

    خمیر مایه و شکر و آب ولرم رو مخلوط کنید و درش و بزارید تا به عمل بیاد،
    سفیده ی تخم مرغ و اب و روغن را مخلوط میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا مواد یکدست بشه و بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم
    و در اخر نمک وارد رو که الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا یکدست بشه،
    خمیر اماده رو داخل کاسه ای که چربش کردیم میریزیم و با سلفون میپوشونیم و اجازه میدیم دو ساعت استراحت کنه،
    بعد از دو ساعت که استراحت کرد خمیر و دوباره ورز میدیم


    روی صفحه کارو ارد پاشی میکنیم و خمیر رو‌ با وردنه پهن میکنیم و با چاقو به صورت مثلثی برش میدیم و از پایین رول میکنیم به سمت بالا و درنهایت روی کارو زرده رومال میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه اجازه ی پخت میدیم،
    و تمااام

    طرز تهیه کروسان خونگی

    About The Author