• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت قیمه با قارچ : طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و آسون

    خورشت قیمه با قارچ

    دستور پخت خورشت قیمه با قارچ:

    مواد لازم :

    • كره ۳ قاشق سوپخورى
    • قارچ: ۳۰۰ گرم
    • لپه: يك دوم فنجان
    • پياز خرد شده و كمى تفت داده شد: يك قاشق غذاخورى
    • رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى
    • ليمو عمانى: ۴ عدد
    • سيب زمينى: نيم كيلو
    • آب ليمو ترش تازه: يك قاشق سوپ خوری
    • فلفل و نمك: به ميزان لازم به اندازه اى كه بخواهيد!

    طرز تهیه خورشت قیمه با قارچ:

    لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم.

    قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم، سپس قارچ ها را به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم.

    سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنگى را به غذا اضافه مى كنيم. مى گذاريم نيم ساعت بپزد.

    اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال با حرارت كم درون روغن است.

    فقط ۵ دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد.

    حال قيمه آماده است، آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد.

    چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن ۶ نفر كافى مى باشد. البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.

    خورشت قیمه با قارچ

    About The Author