دستور پخت خورشت قیمه با قارچ:
مواد لازم :
- كره ۳ قاشق سوپخورى
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- لپه: يك دوم فنجان
- پياز خرد شده و كمى تفت داده شد: يك قاشق غذاخورى
- رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى
- ليمو عمانى: ۴ عدد
- سيب زمينى: نيم كيلو
- آب ليمو ترش تازه: يك قاشق سوپ خوری
- فلفل و نمك: به ميزان لازم به اندازه اى كه بخواهيد!
طرز تهیه خورشت قیمه با قارچ:
لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم.
قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم، سپس قارچ ها را به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم.
سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنگى را به غذا اضافه مى كنيم. مى گذاريم نيم ساعت بپزد.
اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال با حرارت كم درون روغن است.
فقط ۵ دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد.
حال قيمه آماده است، آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد.
چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن ۶ نفر كافى مى باشد. البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.