• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پاناکوتا : آموزش درست کردن دسر خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه پاناکوتا

    دستور و طرز تهیه پاناکوتا در خانه :

    اموزش درست کردن و طرز تهیه پاناکوتا دسر خوشمزه خونگی:

    مواد لازم:

    شیر یک لیوان،

    خامه ۴۰۰ گرم،

    پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری،

    شکر نصف لیوان (یا دو قاشق عسل) ،

    وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری (حدود یک دوم قاشق چایخوری)

    پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌ تا کاملا حل بشه. خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه. میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌ در آخر درس بیارین (عطر خوبی میده بهش). شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید. و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین. و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید.


    من از قبل ژله‌‌ی توت‌ فرنگی رو آماده کردم و توی ظرف‌ های مورد نظرم ریختم و توش هم توت‌ فرنگی‌ های خرد شده ریختم پس ژله‌ها کاملا سفت بودن. مایه پاناکوتا که کمی خنک شده ریختمشون روی ژله ها و گذاشتم توی یخچال تا خوب سفت بشه

    _ این مقدار مواد رو میتونید نصف یا هر چند برابر که خواستین بکنید.
    _ پاناکوتای ساده رو میشه با شکلات آب شده، انواع سس میوه‌، انواع ژله و یا میوه‌ ی خرد شده سرو کرد.

    طرز تهیه پاناکوتا

    About The Author