اموزش اشپزی و دستور پخت آش کدو حلوایی غذا سنتی ایرانی در خانه :
مواد مورد نیاز:
- کدو حلوایی
- عدس ۳۰۰ گرم
- برنج ۳۰۰ گرم
- پیاز۱عدد
- آبلیمو نصف پیمانه
- نعناع خشک نصف ق.چایخوری
- روغن ۳ ق. سوپ خوری
- نمک ، فلفل، ادویه به مقدار دلخواه
طرز تهیه آش کدو حلوایی:
کاربران عزیزدر ابتدا پیازو رنده کنین و بزارین با روغن کمی سرخ بشه ، بعدش عدس رو اضافه کنین تا در حد یه ۳۰ ثانیه تفت بخوره در مرحله بعد ۳ لیوان آب اضافه کنین و بزارین حدود نیم ساعت پخته بشه ، سپس برنج رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بعد از اینکه برنج کمی نرم شد کدو حلوایی رو اضافه کنین .
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آبلیمو ، نمک، فلفل، و روغن رو اضافه کنین تا غذاتون مزه دار بشه ، و تا پخته شدن آش ، نعناع داغ رو درست کنین و آش رو در ظرف دلخواه سرو و تزیین کنین.