۰
سبد خرید
    هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

فیله ماهی با سس سیر و عسل : طرز تهیه غذای خوشمزه خونگی

فیله ماهی با سس سیر و عسل

دستور پخت و رسپی فیله ماهی با سس سیر و عسل مجلسی:

اموزش اشپزی و طرز تهیه فیله ماهی با سس سیر و عسل خوشمزه و خونگی:

مواد لازم:

  • فيله ماهي : ٣ عدد
  • كره آب شده: ٢ قاشق غذاخوري
  • عسل: ٢ قاشق غذاخوري
  • جعفري خشك: نصف قاشق چايخوري (اگر از جعفري تازه استفاده كرديد خوب ساتوري كنيد)
  • نمك و فلفل سياه: هر كدام نصف قاشق چايخوري
  • پاپريكا: ١ قاشق چايخوري
  • سير خردشده: ٢ حبه
  • ليمو ترش : ١ عدد

داخل سيني فر يا هر ظرفي كه داخل فر ميگذاريد را كمي چرب كنيد، و ماهي ها را بچينيد، عسل، كره، سير و ادويه ها را مخلوط كنيد و روي ماهي بريزيد، مقداري از سس داخل سيني ريخته ميشود كه وسط پخت روي ماهي ميريزيم، ليمو را به شكل حلقه برش بزنيد و روي ماهي بچينيد.

فر را از قبل با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد، قالب را داخل فر بگذاريد تا بمدت ٨ دقيقه بپزد، در فر را باز كنيد و با يك برس سسي را كه داخل سيني ريخته شده روي ماهي بماليد تا ماهي خشك نشود، ماهي را به مدت ١٥ دقيقه ديگر بپزيد تا روي ماهي تغيير رنگ دهد و پخته شود.(مزه اون ليموها كه روي ماهي برشته ميشه بينظيره).

فیله ماهی با سس سیر و عسل

About The Author