اموزش اشپزی ساندویچ مرغ و بادمجان :
طرز تهیه و دستور پخت ساندویچ مرغ و بادمجان خونگی:
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ ۱ عدد
- بادمجان ۱ عدد
- پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری ۱/۵ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل مقدار لازم
- لیموترش و زست لیمو برای مزه دار کردن مرغ ۱ عدد
- روغن زیتون
- سیر ۱ حبه
- پنیر گودا یا پیتزا
- نان باگت
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ رو با پوره سیر،نمک و فلفل، لیموی تازه و زست لیمو و روغن زیتون مزه دار میکنیم بهتره چند ساعت قبل اینکارو انجام بدید تا مرغ خوش طعم بشه، بعد خیلی راحت پنیر خامه ای را با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط کنید و مواد آماده شده را روی نان ساندویچی بریزید.
سپس بادمجان ها را به هر روشی دوست دارید برش بزنید و تلخیشو بگیرید و بعد سرخ کنید (من با پوست دوست داشتم ولی شما میتونید پوست بادمجان را جدا کنید) سپس روی پنیر بادمجان سرخ شده و روغن گرفته را بچینید و سپس سینه مرغ را که از قبل استراحت دادیم را گریل کنید بدون هیچ روغن اضافی و روی بادمجان ها بزارید و روی مرغ پنیر گودا یا پیتزا یا هر پنیری که دوست دارید، تکه بعدی نان را روی پنیر گذاشته و در تابه داغ بدون روغن گریل میکنیم. تماممم : با چیبس میل شود