• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بلغور اسپایسی مخلوط – طرز تهیه با روش آسان و سریع و طعم بی نظیر !

    بلغور اسپایسی مخلوط:

    بلغور اسپایسی مخلوط

    طرز تهیه بلغور اسپایسی مخلوط:

    بلغور گزینه مناسبی برای جایگزین شدن با برنجه… روش پخت مشابهی داره، کلی میکس خوشمزه میشه باهاش درست کرد و مدت طولانی‌تری هم سیر نگه میداره!

    جنوبی‌های عزیز، خصوصا بوشهری‌های عزیز، این ترکیب رو بهتر از بقیه جاهای ایران میشناسن و بهش گَمنه میگن… یه چیزی شبیه پلو مخلوط اما با بلغور گندم و سبزیجات وحشی معطر بهار که کلی خاطرخواه داره تو این فصل!

    این دفعه میخوام یه کمی مکزیکی‌ش کنم این ترکیب خوشمزه رو، یه کم لوبیا و فلفل تند بهش بزنم و یه طعم جدید بسازم!

    مواد مورد نیاز:

    • بلغور گندم ۲ پیمانه
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد درشت
    • سیر ۲ حبه
    • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری یا ۶ عدد گوجه پوره شده
    • آب لیموترش ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    • پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
    • پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
    • فلفل قرمز تند به مقدار لازم
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز ۱/۲ عدد
    • لوبیا قرمز پخته و آبکش شده ۱ پیمانه
    • گشنیز خرد شده مقداری برای سرو
    • کره یا روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه بلغور اسپایسی:

    بلغور را با مقداری آب بشویید و آبکش کنید.

    در تابه مقداری کره یا روغن بریزید، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سیر ، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خوشرنگ شوند.

    بلغور آبکش شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این حین ادویه‌جات شامل دانه گشنیز، زیره، فلفل‌ قرمز و سیاه را اضافه کنید و با مقداری نمک بلغور را مزه‌دار کنید. در آخر لوبیای آبکش شده را اضافه و مقداری آب جوش( حدود ۳ تا ۴ پیمانه) و آب لیموترش به تابه اضافه و درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بلغور به آرامی پخته و دم بکشد.

    به هنگام سرو مقداری گشنیز خرد شده روی آن بپاشید.

    About The Author