اموزش اشپزی و طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی :
دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه بادمجان غذای سنتی ایران :
برای تمام خورش ها از گوشت گوسفند همراه با چربی و قلم استفاده کنید
لپه رو خیس کنید و جدا گانه با روغن، رب، زردچوبه خوب سرخ کنید
پیاز سرخ کنید و گوشت ها را داخل قابلمه پخت اصلی با روغن تفت بدید بعد پیاز را اضافه کنید و بگذارید بپزه
از زود پز استفاده کنید خورش خوب جا میافته و پخته میشه، اواسط پخت لپه و رب رو اضافه کنید و بگذارید بپزه
لیمو عمانی رو سوراخ کنید و چند ساعت داخل آب بگذارید یک ساعت آخر به خورش اضافه کنید
بادمجان رو با روغن جامد سرخ کنید گوجه هم میتونید درسته کنارش سرخ کنید و با آب استاک یا عصاره گوشت بگذارید بپزه …..
حتما خورش رو رو بعد از پخت کامل بگذارید با درب باز به روغن بیافته
پودر دارچین رو موقع سرو به خورش اضافه کنید
به دلخواه به خورش پودر هل و کمی گلاب میتونید در دقیقه آخر اضافه کنید
حتما برای پلو از زعفران استفاده کنید،
امیدوارم درست کنید و از خوردن این خورش اصیل ایرانی لذت ببرید.