• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مرغ بریون : دستور پخت غذای رستورانی در خانه

    اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ بریون خونگی مثل رستوران :

    دستور پخت و طرز تهیه مرغ بریون :

    این فرهای گردون مرغ بریون و پاچینی رو دیدین اینقدر جذابن که چند ثانیه نگاهشون میکنم و سریع تصمیم میگیریم که گزینه دلچسبیه برای یک وعده غذاییه……


    اگر مرغ بریان دوست دارین میتونید خیلی خوشمزه تر و با کیفیت ترشو خودتون در منزل تهیه کنید
    برای تهیه این مرغ خوشمزه باید یک مرغ متوسط تهیه کنید. وزن مرغ زیاد نباید باشه. اگر مرغ با وزن بالا تهیه کردید باید حتما یک سرنگ بزرگ از دارو خانه تهیه کنید و کره آب شده به قسمت های گوشتی وارد کنید تا کل بافت نرم و طعم دار باشه
    مرغ رو از شب قبل خوب نمک بزنید به تمام قسمتهاش تا خوب نمک به خوردش بره و داخل یخچال بگذارید. هم بوی مرغ گرفته میشه و هم طعم نمکی عالی پیدا میکنه ……


    ادویه ها :

    پاپریکا یک قاشق غذاخوری ،

    پولبیبر یک قاشق مربا خوری ،

    آویشن یک قاشق مرباخوری ،

    پودر سیر یک قاشق مرباخوری ،

    گرد غوره یک قاشق مرباخوری ،

    پودر پیاز یک قاشق غذاخوری ،

    تندوری دو قاشق مرباخوری

    رو باهم مخلوط کنید
    ۲۰۰ گرم کره رو به دمای محیط برسونید تا کامل نرم بشه بعد ادویه رو باهاش مخلوط کنید تا خمیری بشه و با دست به تمام سطح مرغ بکشید و زیر پوست هم بزنید خیلی زیاد بخصوص قسمت سینه مرغ
    برای داخل شکم مرغ پیاز خلالی خرد شده، پنج حبه سیر، گوجه فرنگی که چهار تکه کردین و جعفری تازه و هویج داخل شکم مرغ رو پر کنید


    با استفاده از خلال شکم و بال‌ها رو فیکس کنید یا میتونید بدوزید کف ظرف فر از باقی مانده سبزیجات بگذارید. روغن نریزید مرغ رو روی سبزیجات بگذارید داخل فر بگذارید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲ ساعت تا مرغ خوب بپزد و نرم شود. با حرارت بالا و پایین هر از گاهی از آب سبزیجات روی مرغ بریزید میتونید کمی از آب مرغ رو بیرون بیارید و کمی رب و رب انار رو داخلش حل کنید و روی مرغ بریزید خوشرنگتر میشه


    خودتون پخت مرغ رو چک کنید شاید زمان بیشتری بخواد
    وای نگم که اون آب سبزیجات که مرغ داخلش بوده و سبزیجات چه طعمی دارن در یه ظرف کنار مرغ سروش کنید محشره

    سیب زمینی رستورانی:


    سیب زمینی رو درشت ورقه کنید. برش های یک سانتی بدین ظرفی رو آب جوش کنید زردچوبه داخلش بریزید و سیب زمین‌ها رو داخلش بریزید پنج دقیقه که جوش خورد داخل آب یخ بریزید و بعد داخل آبکش و با دستمال تمیزی خشک کنید و در روغن داخل سرخ کنید و کنار مرغ بریان سرو کنید و نوش جانتون کنید .

    طرز تهیه مرغ بریون

    About The Author