اموزش اشپزی و طرز تهیه قرمه گوشت غذای خوشمزه و ساده ایرانی :
مواد مورد نیاز :
- گوشت گوسفندی تازه ۵۰۰ گرم
- دنبه ۲۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- مقدار گوشت رو میتونید هر چه قدر که خواستین استفاده کنید
- آب جوشیده به میزانی که گوشت کامل نرم بشه و پخته،
دستور پخت و طرز تهیه قرمه گوشت :
کمی روغن سرخ کردنی کف ظرف بریزید دنبه ها رو با غذاساز ریز کنید یا با استفاده از چاقو کف ظرف بگذارید و گوشت ها رو روی دنبه ها قرار بدید به تمام گوشت ها نمک بزنید و آب اضافه کنید مدت پخت باید طولانی باشه تا گوشت خیلی خوب نرم و پخته و سپس در روغن دنبه سرخ بشه دقت کنید ،گوشت زیاد سرخ نشه که سفت بشه……….
چون پیاز و ادویه نداره گوشت بو میده ؟
نه نمک باعث میشه بوی بدی نداشته باشه….
من یک گل سیر گذاشتم در روغن سرخ شد با گوشت ولی دستور اصلی سیر و پیاز و حتی ادویه نداره
میتونید موقع سرو از زعفران آب شده یا پودر فلفل روی گوشتها بریزید
برای سرو از نان لواش یا تافتون استفاده کنید از روغن روی نان بریزید و گوشتها را روی نان بگذارید.
امیدوارم از این دستور استفاده کنید بخصوص در سفر هایی که تشریف میبرید و لذت ببرید، برای من هم انرژی خوب بفرستین…..