اموزش اشپزی و دستور پخت کتف و بال بریان مجلسی :
سلام خوبین
کتف و بال بریان در فر از خوشمزه هایی که کمتر کسی هست طرفدارش نباشه، میتونید به راحتی در منزل تهیه کنید
خیلی درست کردنش آسونه خوشمزه هم میشه یک کیلو بال و کتف رو با این مواد مرینیت کنید
مواد مورد نیاز :
- پودر پیاز یک قاشق غذاخوری
- ماست دو قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری
- آب یک عدد لیموی تازه یا نارنج
- پودر دارچین یک قاشق چایخوری
- نمک به میزان دلخواه
- سس گلوریا یک قاشق غذاخوری
- عسل یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر یک قاشق چایخوری
- ادویه کاری یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یک چهارم پیمانه
طرز تهیه کتف و بال بریان مجلسی :
همه مواد رو خوب مخلوط کنید و به مدت شش ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه ،
کف سینی فر فویل بگذارید کمی روغن مایع بریزید و بال و کتف های مزه دار شده رو روی فویل بگذارید و با توجه به دمای فر و نوع فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید که خوب سرخ بشن یک طرف که سرخ شد سینی فر را خارج کنید و بال و کتف ها رو برگردونید تا طرف دیگش هم خوب سرخ بشه
در ظرف مورد نظر سرو کنید در آخر کمی کنجد روی پاچین بریزید ونوش جان کنید.