• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت آبگوشت : طرز تهیه غذای سنتی ایرانی + نکات کلیدی

    دستور پخت آبگوشت

    اموزش اشپزی و دستور پخت آبگوشت مجلسی و سنتی خونگی:

    مواد مورد نیاز :

    • گوشت گوسفندی
    • نخود و لوبیا سفید باهم یک پیمانه
    • غوره
    • دنبه گوسفندی
    • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
    • مرزه خشک
    • یدونه سیب زمینی درشت

    طرز تهیه و دستور پخت آبگوشت:

    گوشتمون رو به همراه دنبه گوسفندیمون با نمک و زردچوبه یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم نخود و لوبیا و سیب زمینی رو اضافه میکنیم هشت لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشتمون کاملا بپزه یکم غوره اضافه میکنیم و دنبه گوسفندی رو با یکم اب ابگوشتمون میریزیم تو یه کاسه با گوشت کوب کاملا میکوبیم و دوباره به ابگوشتمون اضافه میکنیم و در اواخر پخت دو قاشق مرزه خشک رو پودر و به ابگوشت اضافه میکنیم

    دستور پخت آبگوشت

    About The Author