اموزش و طرز تهیه کیک بسبوسه با آرد سمولینا خوشمزه در خانه :
مواد لازم:
- تخم مرغ ۳عدد
- آرد سمولینا۱پیمانه
- آرد سفید ۱/۲پیمانه
- شکر ۱/۲پیمانه
- ماست ۱پیمانه
- روغن مایع ۱پیمانه
- پودر نارگیل ۱/۳پیمانه
- بکینگ پودر دوقاشق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر بادام ۱قاشق غداخوری سرپر
مواد لازم برای شربت :
- شکر۱/۴پیمانه
- آب نصف پیمانه
- گلاب ۲قاشق غذاخوری
- ۲عددهل کوبیده
- زعفران ۱قاشق غذاخوری
- طرز تهیه شربت
- تمام مواد بغیر ازگلاب را با هم ترکیب کرده روی حرارت خیلی ملایم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا شکر در آب کامل حل شود و به یک غلظت کم برسد ودرآخر گلاب را اضافه کرده و میزاریم شربت سرد بشه
دستور پخت کیک بسبوسه با آرد سمولینا :
تخم مرغ ها را با دور متوسط کمی میزنیم بعد وانیل و شکر را اضافه می کنیم به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با دور تند میزنیم تا حجم مواد دو برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم چند ثانیه میزنیم سپس ماست را اضافه می کنیم باز کمی میزنیم و بعد آرد سمولینا و پودر نارگیل و بادام را اضافه می کنیم با هم زن در حد مخلوط شدن هم میزنیم
بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر که از قبل ۳ بار الک کردیم اضافه می کنیم و با لیسک آرام مخلوط می کنیم کف قالب مورد نظر را با کره چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را درونش می ریزیم و در فر که از قبل با درجه حرارت ۱۸۵ سانتی گراد گرم کردیم قرار میدهیم. پخت کیک برای من ۴۰ دقیقه طول کشید. بعد بلافاصله از قالب جدا می کنیم و شربت را روی سطحش میدهیم و با مغزیجات تزیین می کنیم این کیک فوق العادس حتما درست کنید و با یک فتجان چای لذت ببرین