اموزش اشپزی و دستور پخت قلیه تن ماهی غذا خوشمزه شمالی :
مواد مورد نیاز :
- پیاز رنده شده یک عدد متوسط
- سیر رنده شده یک قاشق غذاخوری پر
- سبزی خرد شده ( ۴۰۰ گرم گشنیز ،۱۰۰ گرم شنبلیله)
- رب گوجه فرنگی یک قاشق پر
- قوطی تن ماهی دو عدد
- تمبر هندی ۳۰۰ گرم
- آرد برنج یک قاشق چایخوری پر
- نمک، فلفل قرمز و سیاه، زردچوبه،تخم گشنیز به میزان لازم
طرز تهیه قلیه تن ماهی :
در ابتدا سبزی رو بدون روغن داخل یه ماهی تابه تفت بدید تا آب اون کشیده بشه و بعد با روغن حسابی سرخ کنید. در حدی که رنگش تیره بشه و بعد این رو بذارید کنار..
داخل قابلمه پیاز رو همراه با زردچوبه تفت بدید . بهش سیر رنده شده رو اضافه کنید به همراه رب گوجه، بعد سبزی رو داخلش بریزید و حالا نوبت اضافه کردن تمبر هست. ( تمبر هندی رو داخل یک لیوان آب جوش بریزید و بعد از یک ربع اون رو از صافی رد کنید. یه ملاقه کوچیک از این آب تمبر بردارید و بهش یک قاشق غذاخوری آرد برنج اضافه کنید و اینو قاطی بقیه تمبر کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید به همراه ادویه ها. حالا به میزان لازم بهش آب جوشیده اضافه کنید و اجازه میدیم به مدت یه ساعت این خورش جا بیفته، بعد از این مدت، کنسرو ها رو که قبلاً جوشوندیم به خورش مون اضافه می کنیم و یه ربع بعد غذای خوشمزه ما آماده ست. اصل این خورش ترش و تند هست، درست کنید و لذت ببرید..