• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک باونتی : آموزش درست کردن کیک و شیرینی خوشمزه

    طرز تهیه کیک باونتی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک باونتی خوشمزه و خونگی:

    بچه ها این کیک بی اغراق خوشمزه ترینه، هم بافتش عااالیه هم طعمش، میدونید که من الکی تعریف نمیکنم، پس پیشنهاد میکنم باخیال راحت درست کنید و لذت ببرید.

    موادلازم:
    تخم مرغ ۵ عدد،

    شکر ۱/۵ لیوان،

    وانیل نصف ق‌ چ،

    پودر کاکائو یک سوم لیوان،

    پودر نارگیل یک سوم لیوان،

    آرد سفید یک و یک چهارم لیوان،

    شیر ولرم سه چهارم لیوان،

    روغن سه چهارم لیوان،

    بکینگ پودر ۱/۵ ق‌م سر پر

    دستور پخت و طرز تهیه کیک باونتی :

    زرده ‌و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم. سفیده رو میزنیم تا پف کنه.
    درظرفی دیگر زرده، شکر و وانیل رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو باهم سه بار الک میکنیم. در آخر پودر نارگیل رو هم بهش اضافه میکنیم، این مخلوط رو به زرده و شیر اضافه کرده ‌درحد مخلوط شدن میزنیم، درآخر سفیده زده شده رو بهش اضافه میکنیم و با لیسک به آرومی مخلوط میکنیم، موادمون رو تو قالب چرب شده میریزیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه، بعد از پخت اجازه میدیم سرد شه بعد از قالب برش میگردونیم

    برای روی کیک خامه قنادی فرم گرفته رو با دو ق‌غ‌ سر پر پودر نارگیل ترکیب میکنیم روی کیک میکشیم.

    و برای روی خامه:
    ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای میذاریم رو حرارت و گاناش درست میکنیم و کمی که از حرارت افتاد روی خامه فرم گرفته میریزیم
    چند ساعت میذاریم تو یخچال و بعد هم نوش جان

    طرز تهیه کیک باونتی

    About The Author