اموزش و طرز تهیه سوسیس بندری غذای سنتی ایرانی اسون خونگی:
مواد مورد نیاز :
- سوسیس کوکتل ۴۰۰ گرم
- سیب زمینی سه عدد
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه سه قاشق
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه
دستور پخت و طرز تهیه سوسیس بندری :
سوسیس ها را به صورت حلقهای خرد کنید، داخل یک تابه کمی روغن بریزید و هر دو طرف سوسیس ها را سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال بچینید تا کاملا روغن اضافی سوسیس ها گرفته شود. پیاز ها را حلقه حلقه خرد کنید و داخل همان تابه سرخ کنید تا رنگ آن سرخ و طلایی شود،
تا زمانی که پیاز ها سرخ شوند، سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و داخل یک تابه دیگر با روغن سرخ کنید. وقتی پیاز ها سرخ و طلایی شد، مقداری زردچوبه و ۳ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
در این مرحله سیب زمینی هایی که سرخشدن را با نمک، فلفل قرمز و پودرکاری به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید. سپس خوب تفت دهید تا ادویهها به خورد کل مواد بروند. پیشنهاد میدهیم حتما از پودر کاری استفاده کنید چون ادویه کاری طعم این غذا را بینظیر میکند. در آخر سوسیسهای سرخ شده را به مواد اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر تفت دهید.