• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سوپ میسو : دستور پخت سوپ خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه سوپ میسو

    اموزش اشپزی و طرز تهیه سوپ میسو خوشمزه خانگی:

    مواد لازم:

    • 4 فنجان آب گوشت تازه یا آب
    • ۲ قاشق غذاخوری میسوی سفید جا افتاده (خمیر سویا)
    • ۲ فنجان قارچ تازه یا یک دوم فنجان قارچ خشک شده خرد شده
    • ۱ یپیاز بزرگ سفید یا قرمز ترد و اب دار
    • ۲ حبه سیر له یا خرد شده
    • یک تا دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه  رنده شده
    • ۲ فنجان سبزیجات تازه ریز شده یا  خرد شده
    • ۲ قاشق غذاخوری آب نارگیل

    دستور پخت و طرز تهیه سوپ میسو :

    اگر قبلاً  در یک رستوران ژاپنی غذا خورده باشید ، به احتمال زیاد این سوپ را تست کرده اید ، زیرا این سوپ اغلب به عنوان یک پیش غذا در رستوران های ژاپنی سرو می شود. اما لازم نیست که برای برخورداری از مزایای مقابله با سرطان این غذای سالم حتما ان را سفارش دهید زیرا شما می توانید سوپ میسو را به سرعت و به راحتی در خانه تهیه نمایید.
    من عاشق  دستورالعمل تهیه سوپ میسو با قارچ هستم و اغلب ان را به عنوان پیش غذا یا حتی یک غذای درمانی در زمان هایی که احساس می کنم سرما خورده ام تهیه می کنم ، زیرا زنجبیل حاوی خواص تقویت کننده سیستم ایمنی است و علاوه بر این من از طعم این سوپ لذت می برم.

    طریقه پخت:

    در یک دیگ متوسط ​​، آب گوشت یا آب را بر روی حرارت ملایم ​​قرار دهید تا خوب گرم شود. بعد از اینکه خوب به جوش آمد ، حدود نصف فنجان از ان را برداشته، میسو را به ان اضافه کنید و خوب به هم بزنید ، تا کاملا یکدست شود.مخلوط میسو را به همراه قارچ ، پیاز ، سیر ، زنجبیل ،  اب نارگیل  و  حبه های سیر به دیگ اضافه کنید و بگذارید تا خوب به جوش بیاید. بعد از ان حرارت  را پایین بیاورید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد.

    آب هم خوب است ، اما آب گوشت می تواند به سوپ میسوی شما عطر و طعم بیشتری ببخشد. هنگامی که آب گوشت  خوب گرم شد ، نصف فنجان از آن را با دقت بردارید. سپس ان را ، در یک کاسه کوچک  ریخته میسو را به ان اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    بعد ، مخلوط اب گوشت و میسو را به دیگ اضافه کنید. سپس بقیه مواد را هم بریزید. نکته مهم این است که قبل از تهیه این سوپ زنجبیل تازه را خوب له کنید تا عطر و طعم ان بیشتر شود.
    همه مواد را در قابلمه اصلی بریزید و سپس حرارت را کمتر کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه دیگر هم سوپتان بپزد. حالا سوپ قارچ شما آماده است! 

    طرز تهیه سوپ میسو

    About The Author