اموزش اشپزی و طرز تهیه خورش فسنجون مجلسی در خانه :
مواد مورد نیاز :
- گردو ۲۰ عدد
- پیاز یک عدد متوسط
- رب انار خونگی غلیظ سه ق غ پُر
- نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
- رون مرغ چهار تیکه
دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجون غذای سنتی ایران:
برای یه فسنجون_مجلسی خوشمزه حتما گردو رو خوب آسیاب کنید تا حدی که کاملا به روغن بیافته، پیاز رو هم رنده کنید بعد پیاز و گردو رو روی حرارت گذاشته همراه با مرغ ها یه تفت دو دقیقه ای بدون اضافه کردن روغن بدید ، نمک، فلفل زردچوبه رو هم اضافه کنید همراه با رب و آب سرد داخلش بریزید ، بذارید جوش بیاد بعد زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدید حدود سه ساعت حسابی جا بیفته..
_برای فسنجان برعکس بقیه خورش ها که تاکید دارم آب جوش بریزید بهتره آب سرد اضافه کنید..
_ آب به اندازه ای بریزید که فقط روی مرغ ها رو بگیره چون آب زیاد اضافه کردن باعث میشه فسنجون شما اون طوری که باید جا نیفته..
_وقتی خورشت شما جا افتاد اگه دیدید روغن ننداخته دو تیکه یخ بهش اضافه کنید تا کل روغن بیاد روی خورش…