• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورش مرغ کاری : دستور پخت غذای خوشمزه و آسون خونگی

    خورش مرغ کاری

    اموزش اشپزی دستور پخت خورش مرغ کاری سنتی و خوشمزه :

    طرز تهیه خورش مرغ کاری مجلسی:

    ابتدا برای سه نفر ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم سینه مرغ رو به قطعات مکعبی خرد کنید نمک و کمی آبلیمو بزنید و کنار بذارید.
    در تابه ای دو عدد پیاز متوسط رو خلالی ریز کنید و با مقداری روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشه. سپس یک بند انگشت زنجبیل رنده شده ، دو حبه سیر له شده ، یک قاشق مرباخوری تخم گشنیز ، یک قاشق چایخوری زیره ، یک قاشق چایخوری زردچوبه ، کمی فلفل قرمز ، نمک و دو قاشق مرباخوری ادویه کاری را اضافه کنید و در روغن خوب تفت بدید تا عطر ادویه ها خارج بشه پس از آن تکه های مرغ رو اضافه کنید و با پیاز و ادویه جات تفت بدید تا تکه های مرغ سرخ و مزه دار بشن بعد از آن یک تا دو قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کنید و باز تفت بدید سپس یک لیوان آب جوش به خورش اضافه کنید و نیم ساعتی زمان بدید تا با شعله کم مرغها پخته بشن.


    در ظرفی یک لیوان ماست چکیده (ترجیحا پر چرب) رو با مقداری از آب خورش کاری در حال پخت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. (این نکته رو در هنگام اضافه کردن ماست حتما رعایت کنید تا ماست بریده نشه) سپس آرام آرام به خورش در حال پخت اضافه کنید و پس از آن ۱۵ دقیقه دیگر زمان بدید تا مرغ کامل بپزه و طعم مواد به خوبی با هم مخلوط بشن بعد با برنج یا نان نوش جان کنید. این خورش فوق العاده معطر و خوش طعم هست حتما امتحان کنید

    خورش مرغ کاری

    About The Author