اموزش اشپزی دستور پخت جوجه چینی با سس تارتار خوشمزه در خانه مثل رستوران :
مواد مورد نیاز :
- فیله مرغ
- آرد سفید به میزان لازم (حدودا دو لیوان)
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ دو عدد
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- دلستر ساده یک لیوان
- نمک، فلفل، پاپریکا، اویشن، پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار :
فیله ها رو با کمی لیموترش، نمک، فلفل، آویشن، پیازخلالی یا پودر پیاز یا اب پیاز و
و در صورت تمایل سیر رنده شده کاملا آغشته می کنیم و اجازه میدیم مزه دار بشن
در یک کاسه سفیده ی های تخم مرغ رو با همزن برقی یا دستی هم بزنید
سپس نشاسته ذرت، نمک، فلفل، پاپریکا، بیکینگ پودر، پودرسیر و دلستر رو اضافه و مخلوط کنید
بعد كمكم آرد را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.
فیله های مرغ رو در این مواد بغلطانید و در روغن داغ درون قابلمه ای کاملا گود سرخ کنید
روغن حتما داغ داغ باشه
نکات:
یه جورایی سرخ کردنش مثل بامیه و دونات میمونه هم روغن خیلی داغ باشه هم اینکه کاملا روی تیکه های مرغ یا میگو رو بپوشونه در غیر اینصورت به نتیجه ی مساعد نمیرسیم و اون پفی که انتظار داریم شکل نمیگیره
زیر شعله نباید زیاد باشه چون خمیرش زود سرخ میشه و مرغتون خام میمونه
کنارش سیب زمینی سرخ شده یا سبزیجات بخار پز سرو کنید
سس تارتار :
مواد لازم :
- خیار شور دو سه قاشق غذاخوری خرد شده
- آب لیموی تازه كمي
- سس مایونز
- پیازچه
- تخممرغ آب پز
- سیر: یک حبه
- جعفری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس تارتار:
خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.
پیازچه را ساطوری خرد كنید.
تخم مرغ را رنده كنید (قابل حذف).
همه مواد را با هم مخلوط كنید