• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک زرد آلو : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

    کیک زرد آلو

    اموزش و طرز تهیه کیک زرد آلو خوشمزه و آسان خانگی:

    مواد مورد نیاز:

    • زردآلوی بدون هسته ۸۰۰ گرم
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • شکر ۱۵۰ گرم
    • کره ۱۱۵ گرم
    • آب لیموی تازه ۱ ق غ
    • آرد ۲۶۰ گرم
    • بیکینگ پودر ۱۵ گرم
    • وانیل کمی
    • دارچین ۱ق چ

    دستور پخت کیک زرد آلو :

    نصف زردآلوها را با آبلیمو مخلوط کرده بعد با گوشت کوب برقی میکس میکنیم تا به حالت پوره دربیاد
    بقیه زردآلوها رو اسلایس میکنیم برای رویه کیک
    شکر و کره رو با دور تند مخلوط کن میزنیم تا سفید رنگ و ‌پفکی بشه
    وانیل تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده هرکدوم رو به مدت ۱۰ ثانیه و بعد از آخرین تخم مرغ یک دقیقه با همزن میزنیم
    پوره زردآلو رو اضافه کرده با لیسک هم میزنیم


    مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد به ممواد کیکمون اضافه میکنیم و هم میزنیم (میتونیم ۵ ثانیه با همزن بزنیم )
    مواد رو درون قالب چرب شده میریزم مواد رو با لیسک صاف میکنیم دو سه مرتبه قالب رو به زمین میکوبیم تا حباب کیک خارج بشه
    شروع میکنیم زرد آلوهای اسلایس شده رو از کناره قالب به صورت گرد روی مواد کیک میچینیم فقط فشار نمیدیم تا توی کیک فرو نره (اگه بین زردآلوها فاصله نذاریم بهتر میشه)


    در آخر ۲قاشق شکر قهوه ای روی زردآلوها میپاشیم (اگه شکر قهوه ای نبود میتونین شکر سفید بریزین)
    کیک رو توی فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه میپزیم بعد از ۶۰ دقیقه با خلال دندون از قسمت وسط کیک امتحان کنید
    بعد از پختن و خنک شدن و در آوردن از قالب روی کیک پودر قند بپاشین و از طعم بینظیرش لذت ببرین

    کیک زرد آلو

    About The Author