• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    چلو گوشت مخصوص : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

    چلو گوشت مخصوص

    اموزش اشپزی و طرز تهیه چلو گوشت مخصوص سنتی در خانه :

    دستور پخت چلو گوشت مخصوص :

    ابتدا پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیازها سبک و شفاف شوند.

    گوشت را به قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم.
    گوشت را با پیاز تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.
    در ادامه مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا گوشت با پیاز و زردچوبه یکدست شوند.
    سپس آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب درون قابلمه جوش آمد حرارت را ملایم تر می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.


    در این مرحله سیرها را پاک می کنیم و به همراه برگ بو و چوب دارچین به قابلمه اضافه می کنیم. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. توجه داشته باشید که هر چقدر گوشت با حرارت ملایمتری بپزد در پایان چلوگوشت خوشمزه تری خواهید داشت.
    حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان برای پخت گوشت با حرارت ملایم نیاز است. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت گوشت نمک و فلفل سیاه آن را اندازه می کنیم
    آخرای پخت زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.

    اگر خواستید رب بزنید : رب گوجه فرنگی رو داخل روغن سرخ کنید و کمی گردلیمو بزنید و با آب گوشت مخلوط کنید و مثل سس روی گوشتها بریزید و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا گوشت مزه دار شود و بعد آماده است
    نوش جان

    چلو گوشت مخصوص

    About The Author