• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ تره فرنگی : طرز تهیه غذای سنتی و آسان خانگی + نکات

    سوپ تره فرنگی

    اموزش اشپزی و دستور پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و آسان خانگی:

    مواد مورد نیاز :

    • – تره فرنگی ۴ شاخه
    • -کره سه قاشق سوپ خوری
    • -سیب زمینی ۷۰۰ گرم
    • -عصاره مرغ هفت پیمانه
    • -سیر سه حبه
    • -خامه یک پیمانه
    • -نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    • -برگ بو دو عدد
    • -پیازچه  و جعفری برای تزیین
    • -اویشن یه قاشق غذا خوری

    طرز تهیه سوپ تره فرنگی :

    تره فرنگی را از طول یک برش کامل بدهید تا به دو نیم تقسیم شود . سپس تره فرنگی های برش خورده را زیر آب سرد بگیرید. برگ ها را جدا کنید و هر برگ تره فرنگی را به خوبی تمیز کنید . تره فرنگی های شسته شده را داخل آبکش بریزید و بعد برش های عرضی نسبتا باریک بزنید.

    قابلمه را روی حرارت بگذارید سپس کره را اضافه کنید، سیر تازه را ریز خرد کنید تا طعم و عطر خود را آزاد کند، سیر را یک دقیقه در کره تفت دهید و سپس تره فرنگی های خرد شده را اضافه نمایید. بعد از اضافه کردن تره فرنگی باید آنها را روی حرارت ملایم تفت دهید ، تره فرنگی ها باید سبک شوند و تغییر بافت و رنگ دهند ، کاملا نرم شوند و حجم آنها کاهش یابد.

    سیب زمینی ها را پوست بکنید و نگینی درشت خرد کنید ، عصاره مرغ را داخل قابلمه بریزید و سیب زمینی های خرد شده را اضافه نمایید، آویشن ، برگ بو ، فلفل سیاه تازه ساییده شده و نمک را نیز اضافه نمایید. تمام مواد را مخلوط کنید و حرارت را زیاد نمایید تا مواد سوپ به جوش آید.


    و بعد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و سوپ را حدود ۲۰ دقیقه بپزید، بعد سیب زمینی ها را فشار دهید اگر نرم شده باشند سوپ پخته است ، در این مرحله باید سوپ کاملا پوره شود ، با استفاده از گوشت کوب برقی برقی یا غذا ساز.

    پس از پوره کردن سوپ:


    بعد از پوره شدن سوپ و یکدست شدن آن باید خامه به سوپ اضافه گردد ، می توانید از خامه کمتری هم استفاده کنید اما این مقدار خامه سوپ غلیظ ، خوشمزه و کاملا حرفه ای به شما خواهد داد ، خامه نباید سرد باشد و باید کم کم به سوپ اضافه شده و دائم هم زده شود. اگر خامه سرد باشد و یا به یکباره داخل سوپ ریخته شود بریده خواهد شد ، برای یکدست کردن خامه با سایر مواد سوپ در حال اضافه کردن خامه دائما سوپ را هم بزنید.


    بعد از اضافه کردن کل خامه و مخلوط شدن تمام مواد سوپ مجددا حدود ۱۰ دقیقه سوپ را روی حرارت ملایم بگذارید تا غلظت مورد نظربرسد؛، بعد از پخت نهایی سوپ تره فرنگی با کیفیت عالی و عطر و طعمی بی نظیر آماده میل است . این سوپ را برای مهمانی های رسمی نیز می توانید سرو کنید و طعم و عطر آن حتما با استقبال مواجه خواهد شد.

    سوپ را داخل ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پیازچه و جعفری  خرد شده تزیین نمایید.

    سوپ تره فرنگی

    About The Author