• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه آلبالو پلو : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه خونگی

    طرز تهیه آلبالو پلو

    اموزش اشپزی و طرز تهیه آلبالو پلو سنتی و خوشمزه خانگی:

    مواد مورد نیاز برای 3 نفر:

    • آلبالو بدون هسته 1 ونیم لیوان
    • برنج 2 و نیم پیمانه
    • مرغ تکه شده به تعداد دلخواه
    • زعفران دم کرده 1 استكان
    • خلال پسته و بادام برای تزئین

    دستور پخت و طرز تهیه آلبالو پلو :

    تکه های مرغ رو با یه پیاز خلالی و کمی روغن خوب سرخ میکنیم. نصف استكان از زعفران و کمی نمک بهش اضافه میکنیم، زیرشو خیلی کم میکنیم تا مرغ با زعفران بپزه و طلایی بشه.

    آلبالو ها رو با یه لیوان آب و نصف لیوان شکر میذاریم تا ربع ساعت بپزه و رنگ پس بده. حالا آلبالو ها رو آبکش کرده و آبش رو به همراه 2 لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه میکنیم و روی شعله گاز قرار میدیم تا برنج نیم پز بشه و آب آلبالو به خوردش بره.

    در آخر برنج رو آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط میکنیم و میذاریم دم بکشه. با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین میکنیم.
    نوش جان

    طرز تهیه آلبالو پلو

    About The Author