اموزش اشپزی و طرز تهیه آلبالو پلو سنتی و خوشمزه خانگی:
مواد مورد نیاز برای 3 نفر:
- آلبالو بدون هسته 1 ونیم لیوان
- برنج 2 و نیم پیمانه
- مرغ تکه شده به تعداد دلخواه
- زعفران دم کرده 1 استكان
- خلال پسته و بادام برای تزئین
دستور پخت و طرز تهیه آلبالو پلو :
تکه های مرغ رو با یه پیاز خلالی و کمی روغن خوب سرخ میکنیم. نصف استكان از زعفران و کمی نمک بهش اضافه میکنیم، زیرشو خیلی کم میکنیم تا مرغ با زعفران بپزه و طلایی بشه.
آلبالو ها رو با یه لیوان آب و نصف لیوان شکر میذاریم تا ربع ساعت بپزه و رنگ پس بده. حالا آلبالو ها رو آبکش کرده و آبش رو به همراه 2 لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه میکنیم و روی شعله گاز قرار میدیم تا برنج نیم پز بشه و آب آلبالو به خوردش بره.
در آخر برنج رو آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط میکنیم و میذاریم دم بکشه. با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین میکنیم.
نوش جان