اموزش اشپزی و طرز تهیه آش رشته غذای سنتی و خوشمزه ایرانی :
مواد مورد نیاز :
- -لوبیا چیتی یک لیوان
- -عدس یک لیوان
- -نخود یک لیوان
- -لوبیا سفید یک لیوان
- -آرد گندم یک ق.غذا خوری
- -رشته آش ۶۰۰گرم
- -سیرداغ دو ق.غذاخوری
- -پیاز داغ یک لیوان
- -نعناع داغ ۴ق.غذاخوری
- -کشک یک لیوان
- سبزی آش یک کیلو گرم شامل(تره ،جعفری ،گشنیز ،شوید ،اسفناج )
دستور پخت و طرز تهیه آش رشته :
در ابتدای حبوبات رو برای کاهش نفخ ناشی ازاون یک روز قبل خیس کنین . ۲ تا ۳ بار آب اونها رو عوض کنین و دور بریزین . در ادامه کارهای آماده سازی قبل از شروع پخت آش رشته پیازها رو سرخ کنین و سیر داغ رو با زردچوبه کمی تفت بدین.
در مرحله بعد در یک قابلمه مناسب که گنجایش مواد رو داشته باشه نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ رو درون قابلمه بریزین تا با هم پخته بشن . سپس عدس و سبزی خرد شده رو هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنین..
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنین و به مواد درون قابلمه اضافه کنین این کار برای لعاب دار شدن و جلو گیری از ابکی شدن آش رشته شما میشه ، سپس سبزی که پخته شد رشته آش روهم اضافه کنین و هم بزنین تا رشته ها به یکدیگر نچسبن ، زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردین ، بعد از ۵ دقیقه گاز رو خاموش کنین و اجازه بدین که آش رشته کمی جا بیفته.
بعد که آش رشته کمی خنک شد آن را در ظرف مناسب سرو کنین و با پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ و کشک تزیین کنین.