• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه آش رشته : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

    طرز تهیه آش رشته

    اموزش اشپزی و طرز تهیه آش رشته غذای سنتی و خوشمزه ایرانی :

    مواد مورد نیاز :

    • -لوبیا چیتی یک لیوان
    • -عدس یک لیوان
    • -نخود یک لیوان
    • -لوبیا سفید یک لیوان
    • -آرد گندم یک ق.غذا خوری
    • -رشته آش ۶۰۰گرم
    • -سیرداغ دو ق.غذاخوری
    • -پیاز داغ یک لیوان
    • -نعناع داغ ۴ق.غذاخوری
    • -کشک یک لیوان
    • سبزی آش یک کیلو گرم شامل(تره ،جعفری ،گشنیز ،شوید ،اسفناج )

    دستور پخت و طرز تهیه آش رشته :

    در ابتدای حبوبات رو برای کاهش نفخ ناشی ازاون  یک روز قبل خیس کنین . ۲ تا ۳ بار آب اونها رو عوض کنین و دور بریزین . در ادامه کارهای آماده سازی قبل از شروع پخت آش رشته  پیازها رو سرخ کنین و سیر داغ  رو با زردچوبه کمی تفت بدین.

     در مرحله بعد در یک قابلمه مناسب که گنجایش مواد رو داشته باشه  نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ رو درون قابلمه بریزین  تا با هم پخته بشن . سپس عدس و سبزی خرد شده رو هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنین..

    یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنین و به مواد درون قابلمه اضافه کنین این کار برای لعاب دار شدن و جلو گیری از ابکی شدن آش رشته شما میشه ، سپس سبزی که پخته شد رشته آش روهم اضافه کنین و هم بزنین تا رشته ها به یکدیگر نچسبن ، زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردین ، بعد از ۵ دقیقه گاز رو خاموش کنین و اجازه بدین  که آش رشته کمی جا بیفته.

    بعد که آش رشته کمی خنک شد آن را در ظرف مناسب سرو کنین و با پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ و کشک تزیین کنین.

    طرز تهیه آش رشته

    About The Author