آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و آسان خانگی:
مواد مورد نیاز:
- شیر 3 لیوان
- شکر 3/4 لیوان
- شکلات 80 تا 100 گرم
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
- خامه صبحانه 3/4 پاکت
- ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی :
اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه (مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ، وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده.