• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاناکوتا شکلاتی : طرز تهیه دسر خوشمزه و آسان در خانه + نکات کلیدی

    پاناکوتا شکلاتی

    آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و آسان خانگی:

    مواد مورد نیاز:

    • شیر 3 لیوان
    • شکر 3/4 لیوان
    • شکلات 80 تا 100 گرم
    • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
    • خامه صبحانه 3/4 پاکت
    • ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
    • وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی :

    اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه (مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ، وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده.

    پاناکوتا شکلاتی

    About The Author