اموزش و طرز تهیه خوراک بادمجان خوشمزه و اسان خانگی:
مواد مورد نیاز :
- بادنجان سه عدد بزرگ و یا ۴ عدد متوسط از هر نوعی
- پیاز یک عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- فلفل سبز ۳ الی ۴ عدد
- پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
- پودر زردچوبه یک قاشق چای خوری
دستور پخت و طرز تهیه خوراک بادمجان :
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت دراز برش بدهید ، مقداری نمک بزنید و ماساژ بدهید و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. بعد از ۱۰ دقیقه توی روغن داغ زیر شعله بالا بادمجون سرخ کنید.
نکته : شما می توانید با استفاده از روش سفیده تخم مرغ بادمجان را سرخ کنید که بسیار بسیار روغن کمی جذب بادمجان میشود.
بعد از سرخ کردن بادمجان ها را کنار بگذارید. در تابه جداگانه روغن را داغ کنید و پیاز خلال شده را اضافه کنید تا پیاز طلایی بشود. بعد از طلایی شدن پیاز پودر زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت بدهید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت بدید و رب رو کاملا له کنید.
در ادامه یک پیمانه آب به مواد اضافه کنید درب تابه را بگذارید و اجازه بدهید که مواد به جوش بیاد. بعد از به جوش آمدن مواد یک لایه از بادمجان سرخ شده را اضافه کنید و مقداری نمک اضافه کنید. در لایه دوم گوجه فرنگی ها را قرار بدهید و مقداری نمک روی آن بپاشید، تا به همین شکل های لایه و گوجه فرنگی و بادمجان بچینید داخل تابه تا تمام شوند .
سپس حرارت را کم کنید درب تابه را بگذارید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه بادمجان ها با حرارت کم پخته شوند. بعد از ۲۰ دقیقه درب تابه رو بردارید و فلفل سبزها را اضافه کنید میتوانید به صورت درسته و یا خورد شده اضافه کنید دوباره درب تابه بگذارید و اجازه بدهید برای ۲۰ دقیقه دیگه کاملا مواد پخته بشوند.
بعد از این مدت خوراک گوجه بادمجان آماده است، این غذا رو میتونید با برنج یا نان تازه میل کنید. در صورت تمایل میتوانید به این غذا سیر هم اضافه کنید.