اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته مالایی هندی و خوشمزه در خانه :
مواد مورد نیاز :
- – سیب زمینی ۵ عدد متوسط
- – بادام هندی (خرد شده) سه قاشق
- – کشمش یک قاشق غذاخوری
- – فلفل قرمز (خرد شده) یک قاشق
- – شکر یک قاشق غذاخوری
- – زیره آسیاب شده یک قاشق
- – گشنیز دو قاشق غذاخوری
- – فلفل چیلی یک قاشق غذا خوری
- – هل دو غلاف
- – هل دو قاشق غذا خوری
- – تخم مرغ (زده شده)
- – پودر سوخاری به میزان لازم
- – پیاز یک عدد (ریز ، خرد شده)
- – سیر سه حبه (خرد شده)
- – زنجبیل پودر شده سه قاشق چایی خوری
- – بادام زمینی یک قاشق غذاخوری
- – خامه غلیظ دوقاشق قاشق غذا خوری
- – پودر کاری سه قاشق غذاخوری
دستور پخت و طرز تهیه کوفته مالایی :
برای پخت این کوفته هندی لذیذ که غذای گیاهی محسوب میشود؛ در ابتدا سیب زمینی ها را در آب فراوان بجوشانید تا نرم شوند. بعد از پحته شدن بگذارید خنک شود . بعد از آنها را پوره کنید. و بعد پنیر ، بادام هندی خرد شده ، بادام زمینی خرد شده، هل ، کشمش ، فلفل چیلی ، شکر ، زیره ، گشنیز ، پودر چیلی و هل را به سیب زمینی اضافه کنید. همه چیز را به تدریج به سیب زمینی ها اضافه کنید . مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب و یکدست شوند. روی مواد کوفته را با سلفون بپوشانید. یا در ظرف در بسته رای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم مواد به خورد یکدیگر روند.
در مرحله بعد مایع کوفته را از یخچال خارج کرده و به شکل گلوله هایی به اندازه آلو درآورید . درون آرد سوخاری بپوشانید. در ظرف دیگر یک تخم مرغ همزده شده قرار دهید و بعد کوفته ها را درون ان بغلتانید این کار را چندین بار انجام دهید در یک ظرف دیگر روغن داغ آماده کنید و کوفته ها را درون آن کمی تفت دهید. و خارج کنید .
در تابه ای دیگر پیاز ریز خرده شده را اضافه کرده و سرخ کنید. سپس سیر را اضافه کرده کمی تفت دهید . بعد پودر کاری و خامه را اضافه کرده و تند تند هم میزنید که خامه بریده نشود . زیر حرارت را کم می کنید اجازه می دهید که سس شما غلیظ شود. در مرحله بعد کوفته ها را درون سس قرارداده و زیر حرارت را کم می کنید تا به خوبی جا بیفتد. این غذا را همراه نان سرو کنید.