اموزش و طرز تهیه کیک هندوانه مناسب شب یلدا خوشمزه و خوشگل و آسان :
مواد مورد نیاز :
- ژله هندوانه: 1بسته
- شکر: 3 پیمانه
- آرد: 5 پیمانه
- بیکینگ پودر: 2 ق غ
- نمک: 1 ق چ
- کره: 2 پیمانه
- تخم مرغ: 8 عدد
- شیر: 2 پیمانه
- وانیل: 2 ق چ
آموزش کیک هندوانه :
ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 2 بار به خوبی الک کنید و به همراه پودر ژله، شکر و نمک به خوبی مخلوط کنید. کره را در دمای اتاق نرم کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و پوره هندوانه را جداگانه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آنها را به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید. مواد را داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و 45 دقیقه بپزید.
نكته: برای تهیه پوره هندوانه هسته های هندوانه را جدا کرده و آن را داخل مخلوط کن به خوبی بزنید. در صورت تمایل مقداری رنگ قرمزه خوراکی به کیک اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.