دستور پخت و طرز تهیه مرغ شکم پر نمکی مجلسی و خوشمزه خانگی:
اموزش اشپزی مرغ شکم پر نمکی:
برای درست کردن مرغ شکم پر نمکی
مرغ را از شب قبل با پیاز خلالی خرد شده و دو سه حبه سیر و نمک و زرد چوبه و ادویه معطر و زعفران و فلفل قرمز و پودر سیر مزه دار میکنیم
برای درست کردن مواد شکم پر
دو عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم بعد بهش ۷ .۸ عدد آلو بخارا و دو قاشق غذاخوری از زرشک و کشمش و گردو
اضافه میکنیم
نمک زردچوبه و ادویه معطر و فلفل سیاه و قرمز اضافه میکنیم و دو سه قاشق غذاخوری رب انار ملس
میزنیم و خوب تفت میدیم و حرارت را خاموش میکنیم
مرغ مزه دار شده را از یخچال در میاریم
پیاز ها را ازش جدا میکنیم
مواد شکم پری را توی شکم مرغ میریزیم
و کامل میدوزیم
داخل قابلمه روحی
دو بسته نمک میریزیم
و با کف دست حسابی فشرده میکنیم
مرغ را با دستمال حسابی خشک میکنیم
و آن را روی نمک قرار میدهیم و میزاریم برای سه و
نیم ساعت با شعله کم بپزه
مرغ بعد از این مدت حسابی میپزه و مغز پخت میشه و یه بافت نرم داره و توی دهن آب میشه درست کنید و از این مرغ خوشمزه لذت برید
عالیه عالی