آموزش و طرز تهیه سینه مرغ شکم پر سوخاری خوشمزه و مجلسی خانگی:
مواد مورد نیاز:
- ۶۰ گرم پنیر خامه ای
- نصف پیمانه پنیر چدار
- ۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- نمک
- دو پیمانه آرد سفید
- دو عدد تخم مرغ همزده
- دو پیمانه پودر سوخاری
- یک پیمانه روغن سرخ کردنی
دستور پخت سینه مرغ شکم پر:
در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.
آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.
در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.