آموزش و طرز تهیه تی تاب بدون فر خوشمزه در خانه :
مواد مورد نیاز:
- سه عدد تخم مرغ
- ارد یک لیوان
- شیر سه چهارم لیوان
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- شکر سه چهارم لیوان
- بکینگ پودر یک ق چ
- پودر کاکاءو یک ق سر پر غذا
دستور تهیه تی تاب بدون فر در خانه :
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید . حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه. بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید . در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید. نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید.
به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه .. مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید و داخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خط های دالبری بزنید .. ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه . در اخر که کیک خنک شد به مستطیل های یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید ..
(میتونید بجای خامه شکر و پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا حالت کاراملی پیدا کنه من چون کیکم قهوه ای بود از خامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده)