آموزش و طرز تهیه کیک خرما خوشمزه و آسان خانگی:
مواد مورد نیاز:
- خرما ٢٠٠ گرم
- آب ٢٥٠ ميلي ليتر معادل ١ پيمانه
- جوش شيرين نصف قاشق چايي خورى
- كره ١١٠ گرم
- شكر ١٨٠ گرم من شكر قهوه اي زدم
- تخم مرغ ٣ عدد
- آرد ٢٢٠ گرم
- دارچين اختيارى
دستور پخت و طرز تهیه کیک خرما :
خرماي هسته گرفته را داخل ظرف مناسبي همراه آب روي حرارت قرار ميديم تا جوش بياد با پشت چنگال خرما ها رو له كنيد سپس حرارت را خاموش كرده و جوش شيرين را اضافه و مخلوط كنيد و اجازه دهيد خنك شود، شكر و كره به دماي محيط رسيده را با همزن برقي هم بزنيد و تخم مرغ ها را هم يكي يكي اضافه نموده و مخلوط كنيد. بعد از آن مواد خرما را كه خنك شده داخل مواد تخم مرغي بريزيد و با همزن برقي خوب هم بزنيد پس از مخلوط شدن مواد با هم، آرد را هم اضافه كرده و مخلوط كنيد. كف قالب را كاغذ روغني قرار داده و مواد كيك را داخل قالب بريزيد، فر را با دماي ١٨٠ درجه از يك ربع قبل گرم كرده و قالب كيك را به مدت ٤٥ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا پخته شود.