• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مرغ تنوری : دستور پخت غذا خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه مرغ تنوری

    آموزش پخت و طرز تهیه مرغ تنوری خوشمزه و آئاسن خانگی:

    دستور پخت و طرز تهیه مرغ تنوری :

    3 عدد پیاز درشت و دو حبه سیر و یک عدد فلفل دلمه ای متوسط رو خورد کنید. در ظرف بزرگی پیاز ها و سیر و فلفل دلمه را با مقداری نمک و 1ق.غ زعفرون اب کرده 2ق.غ روغن زیتون و 4ق.غ ماست و 4 ق.غ ابلیمو و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه را اضافه و خوب با پیازها مخلوط کنید.
    مرغ ها را به مواد بالا اضافه کنید و مخلوط کنید . اجازه دهید مرغ یک شب تا صبح در این مواد بماند تا خوب طعم دار شود و مزه بگیرد.

    سپس مرغ رو با همین مواد توی سینی فر میریزیم و 3 لیوان اب و نصف لیوان روغن زیتون و 1ق.غ غوره رو به مواد اصافه کرده و هویج و گوجه فرنگی رو بین مرغ ها قرار میدهیم
    روی ظرف را با فویل پوشانده و در فربا دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ساعت قرار داده و بعد از یک ساعت که مرغ پخته شد فویل را برمیداریم و نیم ساعت دیگر بدون فویل میگذاریم در فر بماند
    در فاصله ی این نیم ساعت اخر دو بار مخلوط کره و زعفران رو به مرغ ها میزنیم تا مرغ ها برشته و طلایی شوند.

    طرز تهیه مرغ تنوری

    About The Author