آموزش پخت و طرز تهیه مرغ تنوری خوشمزه و آئاسن خانگی:
دستور پخت و طرز تهیه مرغ تنوری :
3 عدد پیاز درشت و دو حبه سیر و یک عدد فلفل دلمه ای متوسط رو خورد کنید. در ظرف بزرگی پیاز ها و سیر و فلفل دلمه را با مقداری نمک و 1ق.غ زعفرون اب کرده 2ق.غ روغن زیتون و 4ق.غ ماست و 4 ق.غ ابلیمو و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه را اضافه و خوب با پیازها مخلوط کنید.
مرغ ها را به مواد بالا اضافه کنید و مخلوط کنید . اجازه دهید مرغ یک شب تا صبح در این مواد بماند تا خوب طعم دار شود و مزه بگیرد.
سپس مرغ رو با همین مواد توی سینی فر میریزیم و 3 لیوان اب و نصف لیوان روغن زیتون و 1ق.غ غوره رو به مواد اصافه کرده و هویج و گوجه فرنگی رو بین مرغ ها قرار میدهیم
روی ظرف را با فویل پوشانده و در فربا دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ساعت قرار داده و بعد از یک ساعت که مرغ پخته شد فویل را برمیداریم و نیم ساعت دیگر بدون فویل میگذاریم در فر بماند
در فاصله ی این نیم ساعت اخر دو بار مخلوط کره و زعفران رو به مرغ ها میزنیم تا مرغ ها برشته و طلایی شوند.