• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پای سیب : دستور پخت کیک و شیرینی خونگی و آسان + نکات

    طرز تهیه پای سیب

    آموزش و طرز تهیه پای سیب خوشمزه و آسان خانگی:

    مواد مورد نیاز :

    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شکر یک لیوان سرخالی
    • سیب دو عدد
    • آرد یک و نیم لیوان
    • شیر یا ماست یک سوم پیمانه
    • کره ۱۰۰ گرم
    • بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
    • دارچین به مقدار لازم

    طرز تهیه پای سیب:

    کره رو بزارین تا به دمای محیط برسه بعد با شکر مخلوط کنین هم بزنین تا کرم رنگ بشه بعد یه دونه یه دونه تخم مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین بعد شیر یا ماست رو اضافه کنین و هم بزنین . اردو بکینگ رو بعد الک کردن کم کم به مواد اضافه کنین و با لیسک هم بزنین .


    سیب رو به برش های نیم سانتی ببرین ک تو قابلمه همراه دارچین و مقدار کمی اب بزارین بجوشه تا نرم بشه بعد نرم شدن اگه هنوز ابی تو قابلمه هست ابکش کنین و بزارین سرد بشه .
    کپسول رو داخل قالب های پای سیب بزارین و کمی کف قالب مایه کیک بریزین بعد روش برش سیب بزارین و دوباره روش مایه کیک بریزین .


    بزارین تو فر با دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ دقیقه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بستگی به فرتون داره .
    اگه میخواین تو قابلمه درست کنین دقیقا مثل کیک عمل کنین قابلمه بزرگ بزارین رو گاز زیرش شعله پخش کن بزارین قالب پای سیب رو داخلش بچینین بعد در قابلمه رو ببندین و حتما دم کنی هم بزارین و با شعله کم بمونه تا بپزه بعد نیم ساعت با خلال چک کنین اگه چیزی نچسبید کیک تون امادست.

    طرز تهیه پای سیب

    About The Author