آموزش و دستور تهیه نان مخصوص ماه رمضان خوشمزه و آسان خونگی:
مواد مورد نیاز:
- آرد سفید۳ لیوان شیر یک پیمانه
- شکر چهار ق غ
- شیر گرم یک سوم لیوان
- پودر خمیر مایه یک ق غ سر صاف
- تخم مرغ دو عدد ( یکی برای رو مال کردن)
- کره ۵۰ گرم
- وانیل یک ق چ
- پودر هل یک ق چ
طرز تهیه و دستور پخت نان مخصوص ماه رمضان :
اول آرد رو الک میکنیم بعد در ظرف گودی همه مواد خشک رو باهم مخلوط کرده و شیر ولرم و کره ذوب شده و یکی از تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خوب ورز داده تا خمیری لطیفی به دست بیاد آن وقت روی خمیر رو می پوشونیم و در جای گرمی دو ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه بعد دوباره خوب ورز داده و خمیر رو روی میز که آرد پاشیدیم با وردنه باز میکنیم و در قالب مورد نظر که قبلا چرب کردیم پهن میکنیم رو شو شکل میدیم و با تخم مرغ رو مال کرده و
نیم ساعت استراحت میدیم و در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه قرار میدیم
بعد پخت نان می تونین با عسل رومال کنید من این کارو کردم