• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت فسنجان : طرز تهیه خورش خوشمزه و سنتی ایرانی در خانه

    خورشت فسنجان

    آموزش و دستور پخت خورشت فسنجان غذا سنتی ایرانی :

    مواد مورد نیاز:

    • ۴۰۰ گرم گردو
    • یک عدد پیاز
    • پنج قاشق غذا خوری رب انار
    • سه قاشق غذا خوری شکر
    • به مقدار نیاز نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
    • هشت تکه فیله مرغ
    • دو قاشق روغن برای سرخ کردن
    • به مقدار نیاز زعفران دم کرده

    آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت فسنجان:

    ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سپس آن را تفت دهید.
    سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
    بعد از این که پیاز آماده شد، گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید به طوری که گردو به روغن دادن بیفتند.
    در انتها به اندازه دلخواه به آن رب انار ترش و کمی شکر اضافه کنید.


    برای از بین بردن بوی مرغ، آن را با زعفران و سایر ادویه ها مخلوط کنید تا طعم دار شود. فیله هارا رول کرده و جداگانه تفت دهید.
    بعد از پخته شدن مرغ، آن را به مواد قبلی اضافه کنید.
    سپس مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا خورش آماده شود. در آخر چند تکه یخ به آن اضافه کرده تا روغن مطلوب را پس دهد

    خورشت فسنجان

    About The Author