آموزش و طرز تهیه شیرینی دادلی خوشمزه و آسون در خانه :
شیرینی دادلی انقدر خوشمزه و باحال هست که برای عید امسال سه بار درستش کردم
البته بار دوم و سوم ۵۰ گرم از آرد سفید رو کم کردم و بجاش آرد نخودچی زدم و البته بار دوم و سوم کوچکتر درستش کردم
یک دستور یک کیلو شیرینی میده
من برای وسط شیرینی هام از بریلو توت فرنگی استفاده کردم
مواد مورد نیاز:
- کره 100 گرم
- ارد 300 گرم
- پودر قند 90 گرم
- زرده تخم مرغ یک عدد
- روغن جامد اصیل 80 گرم
- وانیل مقداری
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی دادلی :
روغن صاف و پودر قند و کره نرم شده را با هم زن می زنیم تا پوک شود. بعد زرده و وانیل را اضافه می کنیم . در اخر آرد را اضافه می کنیم در حد مخلوط شدن . از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و گرد کرده در سینی چرب و ارد پاشی شده گذشته و با ته خودکار یا هر وسیله ای که در دسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 20 دقیقه . تا جایی که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد . زیاد نه …
بعد از فر دراورده و بعد خنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو می ریزیم و با شکلات بن ماری شده تزئین می کنیم..
من برای تزئینش از شکلات آب شده تلخ و شیری ، خلال پسته، شکلات سفید و برای وسط شیرینی ها از مربای توت فرنگی که داخل میکسر ریختم استفاده کردم و با قیف وسط شیرینی ها زدم.